Концерн «НІКМАС» вітає з Днем машинобудівника

Концерн НИКМАС
21 сентября 2021 в 13:24
Один із важливих показників технічно розвиненої країни - це наявність дієздатної промисловості, в тому числі, і машинобудування. Це найважливіша комплексна галузь промисловості України, яка включає проєктування, виробництво  і експлуатацію машин.

Сумщина вважається містом саме машинобудівників. У нас представлено одразу декілька підприємств, які відносяться до цієї галузі.

Серед них почесне місце посідає АТ “НВАТ “ВНДІкомпресормаш”, що входить до Концерну «НІКМАС» та займається розробкою і впровадженням передових технологій в компресоробудуванні.

Більше ніж 60 років підприємство проєктує, виробляє та реалізує компресори. Плідна праця, незламний вектор розвитку та талановите управління стратегією, зробили Концерн «НІКМАС» одним із лідируючих виробників серед країн СНД.

Святкуючи цього року День машинобудівника, співробітники можуть пишатись тим, що їх підприємство є кращим в області виробництва компресорних установок і станцій — сучасного енергоощадного обладнання з високими показниками економічності та надійності.

Яким був минулий рік для концерну?

1. АТ “НВАТ ВНДІкомпресормаш” відсвяткував своє 27-річчя. До Дня народження заводу керівництво організувало грандіозне свято для співробітників в ТРЦ «Київ». На святі гостей смачно пригощали, а за розваги відповідала найкраща івент-команда міста. Також, в рамках свята відбулося урочисте нагородження найкращих співробітників.

2. Розпочався ремонт та реорганізація виробничих приміщень і кабінетів. Підприємство уже сьогодні надає працівникам гідні європейські умови праці, в яких їм не тільки комфортно виконувати свою роботу,  а й навчатись і розвиватись професійно.



3.  Життя колективу стало ще яскравішим. Слово “команда” для концерну це не пустий звук.  За роки роботи пліч-о-пліч співробітники встигають подружитися та стати справжньою сім'єю. Саме тому, тут приділяють досить багато уваги урізноманітненню дозвілля: конкурси фотографії та дитячого малюнку із цінними призами, тімбілдінги та неймовірно веселі і запальні корпоративні свята.

4. Нові можливості розширення бізнесу. Плани по реалізації продукції концерну за кордоном продовжили втілюватись у життя.  Були досягнуті домовленості про співпрацю одразу з кількома контрагентами із інших країн, у тому числі Узбекистану та Індії. Це доводить, що на Сумщині виробляють товари гідної якості, які є конкурентоспроможними на світовому ринку.

5. Було відкрито низку перспективних вакансій від робітничих спеціальностей до менеджерів різних напрямків. Вже не перший рік в нашому місті АТ “НВАТ “ВНДІкомпресормаш” асоціюється зі стабільністю, достойною заробітною платою та можливістю кар'єрного росту. І департамент кадрів планує не зупинятись на досягнутому, та крок за кроком доводити молоді сумщини, що “вдома - краще”.


6.  У підприємства з’явились соціальні мережі та власна газета, завдяки яким усі охочі отримали можливість познайомитися з атмосферою, командою та процесами виробництва. Тож, підписуйтесь на сторінку у соціальних мережах та будьте завжди в курсі подій та нових вакансій.


7.  Завод відкрив двері студентам, що не тільки приходять на практику, а й залишаються в подальшому працювати на підприємстві. Практика в АТ “НВАТ “ВНДІкомпресормаш” - це не просто “відбути робочі години”. За кожним студентом закріплюється наставник, який  ділиться власним досвідом про роботу в концерні, щоб майбутні професіонали могли досягти великих успіхів у цій діяльності та стали кращими.



8. Розпочалась робота над популяризацією робітничих професій. Відбулося підписання «Угоди про співпрацю» між Державним професійно-технічним навчальним закладом «Сумський центр професійно-технічної освіти» та Концерном. Концерн «НІКМАС» допоможе у вирішенні проблеми матеріального забезпечення центру шляхом видiлення коштiв, передачі устаткування та надання власної виробничої бази для проходження студентами практики. Ця угода -  ще один крок на шляху співпраці Концерну «НІКМАС» та освітніх закладів з метою підготовки робітників із професій, орієнтованих на високотехнологічне виробництво. Це допоможе зробити роботу на заводі популярною серед молоді та зламати не актуальні стереотипи, що це не престижно.

Кар’єра в галузі машинобудування знову стає бажаною серед молоді. А тим часом, оглядаючись на минулий рік, колектив та керівництво концерну відчувають не тільки гордість за свої досягнення, але й нестримну жагу до нових вершин, перемог та звершень.

Концерн «НІКМАС» вітає із Днем машинобудівника усіх, хто задіяний в цій важливій галузі з професійним святом та бажає продуктивної діяльності, конструктивних рішень, нових ідей і унікальних розробок. Нехай ваша праця буде високооплачуваною і затребуваною, та приносить вам задоволення і можливості самореалізації!

ІД

0
Комментариев
0
Просмотров
351
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.