День захисту дітей з мережею АЗС BVS!

Надежда, компания
04 июня 2019 в 15:52
З настанням першого дня літа жителі і гості Сумщини відзначили Міжнародний День захисту дітей. На цьому заході мережа АЗС BVS виступила партнером заходу у співпраці з місцевою владою та Škoda.

Під час свята усі присутні поринули у чарівний світ казок разом з казковими аніматорами.

Для маленьких городян організатори підготували широку розважальну програму з:

  • виступами співочих та хореографічних колективів міста, де діти із задоволенням проявили свої таланти в танцях та співах разом;
  • драйвовою сімейною естафетою;
  • конкурсами малюнків на воді;
  • тест-драйвом автомобілів Škoda.

Окрім цього, мережа АЗС BVS підготувала для учасників свята цінні подарунки серед яких: чашки-омивачі, талони на паливо, іграшка "Антистрес" та повітряні кульки.

"Важно пам’ятати, що це не просто веселе свято для самих дітей, а й нагадування дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб діти росли здоровими та щасливими. Мережа АЗС BVS завжди з задоволенням виступає партнером та спонсором таких заходів, так як ми відчуваємо відповідальність за майбутнє. Висловлюю щиру вдячність батькам, педагогам і всім, хто вкладає свої сили у виховання підростаючого покоління", - розповів Олександр Крачко, директор мережі АЗС BVS.

Заключним пунктом святкової програми була яскрава Холі-пати у супроводі аніматорів та Знижака.

Дуже приємно було бачити всіх дітей та дорослих на святі веселими, щасливими, радісними і сподіваємось, що цей день залишить гарний спогад у серцях.

https://oil.pl.ua

R

0
Комментариев
0
Просмотров
523
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.