Представник Сумського району переміг в обласному конкурсі

ВС 06 марта 2019 в 17:35
Він буде представляти Сумщину на Всеукраїнському етапі
Як повідомляє газета “Вісті Сумських громад”, в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості» у номінації «Керівник гуртка-2019».  У ному взяли участь 19 керівників гуртків закладів позашкільної освіти з Глухова, Кролевця, Лебедина, Охтирки, Ромнів, Сум, Шостки, Великописарівського, Краснопільського, Лебединського, Сумського, Путивльського районів, Недригайлівської селищної об’єднаної територіальної громади та Тростянецької міської об’єднаної територіальної громади. Сумський районний Будинок дітей та юнацтва Сумської районної ради представляв Роман Куценко, керівник фізкультурно-спортивного гуртка спортивного туризму, який працює на базі Северинівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Миколаївської сільської ради.

Першого дня під час завдання «Запрошуємо до світу творчості»  конкурсанти проводили фрагменти гурткових занять. Роман Леонідович презентував упровадження інноваційних форм та методів роботи з дітьми, застосування QR-кодів та практичних вправ.

На заключному етапі конкурсу «Джерело творчості» учасники презентували досвід роботи «Моє педагогічне кредо».

За рішенням журі Роман Леонідович посів І місце і буде захищати честь Сумської області на ІІІ (Всеукраїнському) етапі в Києві.

52
Комментариев
0
Просмотров
1226
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.