Сумщина готується до "PARTIZAN trophy": Янукович не приїде через травму

ВС 03 октября 2013 в 12:00
Уже третій рік поспіль Сумщина приймає престижний трофі-рейд «PARTIZAN trophy». Цього року він відбудеться з 11 по 13 жовтня. Вже зареєструвалися понад 50 гонщиків й очікується, що їх кількість зросте до 90. 

Вадим Лисий підкреслив, що взяти участь у змаганнях може кожен бажаючий, у кого є права і власна машина, але перегони високої категорії складності призначені лише для професіоналів.

Як наголосив другий пілот (штурман) у класі ТР2 Роман СУХОСТАВЕЦЬ, з такими навантаженнями нелегко навіть доїхати до фінішу, але екіпажі готові до труднощів, вжито необхідних заходів безпеки. Організатори також стежать за тим, аби змагання не завдали шкоди навколишньому середовищу – порушникам загрожує дискваліфікація.

Трофі-рейд викликає колосальний інтерес з боку глядачів – у Шостці вже зараз буквально ніде поселитися.

Перегони стартують на центральній площі Шостки. Цього року протяжність маршруту зросла з 250 до 330 км. На гонщиків чекає складна траса, що проляже через непрохідні ліси та болота, тож вони сповна зможуть оцінити подвиг партизан, котрі під час війни діяли в цій місцевості. Оскільки це фінальний етап чемпіонату України, по його завершенні відбудеться нагородження переможців.

До речі, народний депутат Віктор ЯНУКОВИЧ-молодший,  який брав участь у змаганнях попередніх років, цього разу не зможе виступити через травму.

За матеріалами RegioNews-Суми, фото с сайта gorodinfo.net
0
Комментариев
1
Просмотров
1156
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

"взяти участь у змаганнях може кожен бажаючий, у кого є права і власна машина", дуже цікаво, ще треба додати - і кому не шкода своєї машини.