Кубок Михайла Фоменка виграла команда "LS GROUP"

Анатолий Поляченко 11 июня 2019 в 15:28
Фінальний матч пройшов на "Ювілейному"

В Сумах на стадіоні "Ювілейний" 9 червня пройшов фінальний матч Кубку Михайла Фоменка, в якому зустрілися "LS GROUP" (Сумський район) та збірна області (U-21). На матчі був присутній і сам знаменитий футболіст та тренер, гордість сумського футболу Михайло Іванович Фоменко, з рук якого учасники фінального матчу й отримали нагороди.

Кілька сотень глядачів стали свідками видовищного та результативного поєдинку, який закінчився з рахунком 5:2 на користь команди "LS GROUP". А перед початком матчу глядачів порадували своїми виступами юні представники танцювальних колективів Сумського району.

. Рахунок було відкрито лише наприкінці першого тайму, коли Агіл Велієв фінтами заплутав захисників та воротаря "обласників" та точно пробив у кут воріт. А вже на початку другого тайму перевага "LS GROUP" збільшилася до двох голів - це Ярослав Беліба увірвався до штрафного майданчику і не схибив. Здавалося, інтрига втрачена. Та молоді футболісти обласної збірної й не думали здаватися - минуло лише кілька хвилин і рахунок вже був рівним. Дві гострі контратаки "збірників" завершилися забити голами - відзначилися Богдан Білошниченко та Артем Шпирьонок. І все ж досвід та перевага в класі взяли своє. Спочатку Роман Прощенко після навісу зі штрафного скористався не зовсім впевненою грою на виході воротаря збірної області та спрямував м'яча головою у сітку воріт, потім Богдан Суходуб теж зі штрафного красиво пробив у верхній кут, а завершальну крапку поставив той таки Прощенко, цього разу вже після кутового спрямувавши м'яч у ворота. Кращими гравцями матчу було визнано Богдана Суходуба та Дмитра Тарабару.

 
48
Комментариев
0
Просмотров
2909
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.