Внаслідок пожежі у Сумах загинула людина

ВС 10 сентября 2021 в 11:11
Повідомлення про пожежу в дачному будинку розташованому на території Громадської організації «Садове товариство «Хімік-1» надійшло черговому диспетчеру на екстренний номер «101»  о 18 год. 27 хв.

Для того, аби подолати відстань у 2,5 км рятувальникам знадобилось близько 15 хв, на заваді стали автомобілі дачників, які вони припаркували на проїзній частині вузької дороги. Через заблоковану дорогу співробітникам ДСНС довелось прокласти рукавну лінію довжиною в 150 м і лише після цього приступити до повноцінної ліквідації пожежі. Під час проведення розвідки в задимленій дачі було виявлено бездиханне тіло чоловіка 1973 р.н. Загиблим виявився чоловік віком 48 років, який проживав в даній будівлі.

На гасіння пожежі було витрачено близько 2 тони води, приборкати пожежу вдалось о 19 год. 02 хв., а ліквідувати повністю о 19 год. 17 хв.

Всього на гасіння пожежі було залучено 2 одиниці спеціальної техніки та 7 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Причина пожежі на даний час встановлюється правоохоронними органами.

Загалом даний випадок загибелі внаслідок пожежі по території Сумської області — 24, повідомляє Сумське районне управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області.

 
44
Комментариев
0
Просмотров
1264
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.