У Сумах затримали "мігруючого" крадія

ВС 17 января 2013 в 18:27
До Сумського райвідділу міліції надходили повідомлення від жителів району про те, що їх обікрали. Крадій брав те, на чому можна було швидко заробити: алюмінієві бідони, чавунну плиту, дрібні вироби з металу. У одній з жертв ще викрав 5 кілограмів цибулі, а у іншої – автомобільний зарядний пристрій.

Розпочалися пошуки невідомого. Знайшовся один потерпілий, який надав детальний опис зловмисника, а ще і сказав його ім’я. За наданою інформацією міліціонери встановили крадія. Ним виявися 39-річний житель району, неодноразово судимий за крадіжки. Але, спіймати його виявилось не так легко. Чоловік не мав постійного місця мешкання, зловживав спиртним. Але через три тижні міліціонери спіймали його у одного з товаришів. В той час вони пили горілку на гроші, які зловмисник отримав від продажу викраденого. Але, на міліцію чекав сюрприз. До злочинів, які чоловік скоїв в Сумському районі, він ще розповів і про пограбування в Краснопільському районі. Там, в одному з сіл, він двічі обібрав одну і ту ж саму жінку. Першого разу його здобиччю стали продукти харчування, мобільний телефон та 200 гривень. Вдруге – він зайшов вже до неї додому і забрав 160 гривень.

Стосовно чоловіка заведено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» та ч. 1 і ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.
0
Комментариев
0
Просмотров
893
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.