Незаконне насадження конопель виявили та знищили на Сумщині

ВС 03 июля 2020 в 08:38
Мешканець м. Шостка знайшов тихе місце на околиці і посадив там коноплі. Він старанно за ними доглядав аж поки його не викрили правоохоронці.

Неодноразово судимого 39-річного жителя Шостки поліцейські помітили на одній з вулиць міста. Чоловік палив цигарки у невстановленому місці. Для складання адміністративного протоколу порушника запросили до Шосткинського відділу поліції.

Після складання необхідних паперів правоохоронці оглянули речі правопорушника і знайшли в його пакеті рослини конопель. Чоловік зізнався, що «травичку» він посадив та виростив сам у безлюдному місці, на околиці Шостки. Поліцейські попросили показати їм цю місцину.

Під час огляду вказаної території, стражі правопорядку знайшли ще 16 кущів конопель. Їх вилучили та направили на експертне дослідження.
Сам же власник насаджень говорить: вирощував рослини, які містять наркотичні речовини виключно для власних потреб.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 310 Кримінального кодексу України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель». Санкція статті передбачає штраф від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

52
Комментариев
0
Просмотров
1084
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.