За минулу добу рятувальники Сумщини двічі надавали допомогу в буксируванні карет швидкої

ВС 14 декабря 2022 в 16:23
13 грудня о 22:20, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги в буксируванні карети швидкої допомоги в с. Вільшанка, що на Лебединщині. На місце події було направлено відділення чергового караулу 5 – ї державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що слідуючи з виклику автомобіль швидкої допомоги з’їхав на узбіччя. Працівники Служби порятунку за допомогою пожежного автомобіля підвищеної прохідності на шасі ЗІЛ – 131 відбуксирували автомобіль на тверде покриття звідки самостійно продовжив рух.



Цього ж дня о 23:16 відділення 18-ї державної пожежно-рятувальної частини виїхало для надання допомоги медпрацівникам у м. Буринь. Їхнє авто застрягло на одному з дворових проїздів в житловому секторі. Працівники Служби порятунку допомогли відбуксирувати транспортний засіб з непроїзної частини до ділянки дороги, звідки карета «швидкої» рушила своїм ходом.

Всього для надання допомоги залучалося 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

ГУ ДСНС України у Сумській області

42
Комментариев
0
Просмотров
1154
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.