На Сумщині поліцейські врятували з пожежі чоловіка, який підпалив чужий будинок

ВС 14 февраля 2022 в 14:20
Путивльські інспектори Михайло Прасолов та Владислав Лук’яненко отримали повідомлення про допомогу. До жительки с. Чаплище увірвався незнайомий напівроздягнений нетверезий чоловік та вигнав на мороз, погрожуючи, що спалить будинок. Жінка тільки встигла накинути куртку і вибігти. Непроханий гість лишився у хаті.

Приїхавши на місце, поліцейські пішли з жінкою до будинку, де зрозуміли, що чоловік таки виконав свою погрозу: у хаті палав вогонь, і було повно диму. Наказавши жінці лишатися надворі, один із поліцейських дістав із машини вогнегасник (щоб загасити вогонь в одній із кімнат). Його напарник тим часом знайшов чоловіка, що лежав, загорнувшись у скатертину. Інспектори витягли його під руки, після чого допомогли вибратися жінці, яка все ж зайшла, аби знайти паспорт.

Патрульні викликали рятувальників; однак хата все ж згоріла вщент. Після цього лишалось лише розібратися в тому, що сталося. Виявилось, що затриманий - житель с. Клепали, який знаходився у гостях у місцевих жителів. Попередньо, він так пиячив, що набрид господарям, і ті вигнали його напівоголеного. Опринившись на вулиці, чоловік забіг до будинку жінки, аби зігрітися. Він був настільки п'яний, що не зміг пояснити, навіщо ж підпалив будівлю.

Пресслужба поліції Сумської області



50
Комментариев
0
Просмотров
849
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.