На Сумщині поліцейські продовжують розкривати майнові злочини

ВС 15 июля 2022 в 16:02
Лише за минулу добу співробітники поліції викрили трьох громадян, які скоїли крадіжки чужого майна, вилучили частину викрадених речей та повернули власникам.

У першому випадку до Сумського районного управління поліції звернувся 32-річний чоловік та повідомив, що невідомі викрали у нього мобільний телефон.

Під час оперативно-розшукових заходів співробітники поліції встановили, що вказану крадіжку скоїв 27-річний мешканець м. Суми. Поліцейські вилучили засіб зв’язку, а зловмисника затримали у порядку ст. 208 КПК України.

А от співробітники відділу кримінальної поліції розкрили злочин за фактом крадіжки, до якої виявився причетний 33-річний сумчанин. Зловмисник розповів, що проник до дачного будинку 65-річної жінки, що у смт. Степаніка та виніс звідти електроінструменти та побутову техніку.

А у Шостці дільничні офіцери поліції з’ясували, що крадіжку грошей з банківської картки заявниці скоїв її 33-річний знайомий. Поліцейські вилучили гроші та повернули власниці.

За фактами у поліції відкрили кримінальні провадження за ознаками ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Поліція Сумської області

47
Комментариев
0
Просмотров
786
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.