На Сумщині поліцейські повідомили про підозру службовій особі у заволодінні бюджетними коштами

ВС 01 июля 2022 в 11:07
Слідчі Сумського районного управління поліції під процесуальним керівництвом ювенальних прокурорів Сумської обласної прокуратури повідомили про підозру директору Товариства з обмеженою відповідальністю у заволодінні майном у великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем.

У ході слідства встановлено, що у 2020 році між відділом освіти Сумської районної державної адміністрації та вищезазначеним ТОВ було укладено договір на проведення капітального ремонту приміщення однієї із шкіл району.

Достовірно знаючи, про реальний обсяг виконаних робіт, директор ТОВ вніс недостовірні дані в акти виконаних будівельних робіт. Відтак, на підставі цього на рахунок Товариства було перераховано більше мільйона гривень.

При цьому, відповідно до висновку судової будівельно–технічної експертизи, Товариство не виконало в повному обсязі умови договору. Розбіжність між об’ємами та вартістю фактично виконаних робіт становить майже 326 тисяч гривень.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури вже повідомили чоловіку про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 366 «Службове підроблення» та ч. 4 ст. 191 «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Поліція Сумської області

44
Комментариев
0
Просмотров
668
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.