На Сумщині нетверезий водій пропонував хабар (відео)

ВС 12 июля 2022 в 09:33
Правоохоронці відкрили кримінальне провадження відносно громадянина, який намагався уникнути адміністративної відповідальності за керування у стані сп’яніння та запропонував працівникам поліції неправомірну вигоду. Тож тепер за скоєне чоловікові доведеться постати перед судом.

Під час несення служби працівники групи реагування патрульної поліції відділу поліцейської діяльності № 1 (м. Буринь) Конотопського районного відділу поліції звернули увагу на автомобіль Skoda Fabia, який рухався з порушенням Правил дорожнього руху.

Зупинивши транспортний засіб, поліцейські виявили, що за кермом перебував 36-річний чоловік. Під час спілкування з водієм правоохоронці помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння та запропонували пройти відповідний огляд у медичному закладі, але керманич відмовився.

Поліцейські роз’яснили чоловіку, що відносно нього буде складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Однак порушник почав пропонувати поліцейським неправомірну вигоду у сумі 5 000 гривень за не притягнення його до відповідальності.

Правоохоронці неодноразово попереджали водія про кримінальну відповідальність, однак він не зважаючи на попередження продовжував наполягати на своєму. Для подальшого документування пропозиції неправомірної вигоди на місце було викликано слідчо-оперативну групу.

Поліція Сумської області



46
Комментариев
0
Просмотров
663
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.