На Сумщині кілька водіїв потрапили в ДТП: один із них - неповнолітній (відео)

ВС 04 января 2022 в 11:25
Для сумчан закінчення старого року і початок нового часто супроводжуються святкуваннями. Працівникам поліції веселощі замінюють пошуки порушників закону. Не стали цього разу винятком і патрульні Сумщини.

На вул. Я. Мудрого водій авто BMW 523i в'їхав у припаркований Peugeot. Після чого просто залишив місце аварії. Однак поліцейським вдалося за кілька годин розшукати винуватця ДТП. Виявилось, що сидіти за кермом він не мав узагалі, адже хлопцеві - лише 17.



За декілька годин охтирські патрульні зупинили авто ЗАЗ, за кермом якого виявився водій з ознаками алкогольного сп'яніння. Це ж підтвердив і алкотестер: згідно з його даними, у крові чоловіка знаходилось 0,35 проміле алкоголю. Також з'ясувалось, що у 44-річного чоловіка були іменини. Щоправда, "подарунок", який він підніс сам собі, йому навряд чи сподобався: згідно із законом, найближчі роки порушник не зможе сісти за кермо.

Ще за кілька годин такий же водій скоїв у Сумах ДТП. Чоловік з ознаками алкогольного сп'яніння в'їхав на своєму Ford Edge в дерево. Щоправда, цей порушник від проходження огляду відмовився.

Схожа подія сталася в Ромнах. 28-річний водій авто ВАЗ-21112 зіштовхнувся з електроопорою. Цього винуватця довелось шпиталізувати до медзакладу. Як і попередній порушник, цей чоловік також знаходився у стані алкогольного сп'яніння.

Пресслужба патрульної поліції Сумської області; пресслужба поліції Сумської області

47
Комментариев
0
Просмотров
836
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.