Приходь і ти: сумчани вийдуть на акцію солідарності із політв’язнями майдану і вимагатимуть справедливості

ВС 10 декабря 2013 в 06:00
10 грудня о 8:00 біля центральних корпусів Сумського державного університету та Сумського державного педагогічного університету ім. А. Макаренка відбудеться збір студентів та усіх бажаючих для участі в акції студентської солідарності. Сумські мітингувальники вирушать до апеляційного суду Сумської області.

10 грудня 2013 року студенти по всій Україні вийдуть на акції студентської солідарності з молодими українцями, проти яких фальшуються справи та які отримали тяжкі тілесні пошкодження в наслідок побоїща на Майдані 30 листопада 2013 року. Минув тиждень із того ранку коли студентів жорстоко розігнали, проте жодних дій спрямованих на виявлення та покарання винних не вчинено.

Cтуденти пройдуть колонами до будівель правоохоронних органів чи судової системи у своїх містах і проведуть мовчазний флеш-моб аби виказати свою солідарність із молодиками, які постраждали внаслідок незаконних дій спецпідрозділу МВС «Беркут».

Студенти вимагають від влади припинити фабрикування кримінальних справ проти студентів та звільнити незаконно затриманих студентів, а також притягнути до кримінальної відповідальності організаторів та виконавців кривавого побоїща на Майдані Незалежності.

Крім того, українські студенти ініціюють:

1) Оголошення 10 грудня 2013 року Днем студентської солідарності та проведення
всеукраїнської протестної акції у всіх областях України 10 грудня 2013 року о 14.00;

2) Звернення до студентської спільноти світу солідаризуватися зі студентами України.
0
Комментариев
0
Просмотров
3888
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.