В "Укрзалізниці" анонсували появу нових маршрутів: що не сподобалось сумчанам

ВС 18 октября 2021 в 05:00
Нове меню, нові графіки та нові маршрути - все це в "Укрзалізниці" обіцяють уже з 13 грудня. Про це розповів на своєму Ютуб-каналі відомий блогер Олег Васильєв. Так, деякі потяги швидше прибуватимуть до місця призначення; деякі, навпаки, перебуватимуть у дорозі довше - щоб прибути на вокзал уранці, а не посеред ночі. А в меню з'являться цікаві страви у дитячих та веганських ланчбоксах.

Окрім цього, компанія запроваджує курсування потягів за новими маршрутами. Так, прямим сполученням будуть з'єднані Маріуполь та Ворохта, Одеса та Хуст, Харків та Кривий Ріг, Ковель та Миколаїв, Чернівці та Миколаїв, Чернівці та Полтава.

За словами пасажирської компанії Олександра Перцовського, в розробці графіків брали участь активісти та пасажири. Однак представників Сумщини серед них, вочевидь, не було - адже потяги, що курсують на захід через Суми та Конотоп, не передбачені. Тобто, як і раніше, сумчани можуть без пересадок дістатися до Львова та Ужгорода; а от відправитись до Рахова чи Хуста таким чином уже не можна.

48
Комментариев
0
Просмотров
1476
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.