Уродженець Сумщини виборов гран-прі фестивалю патріотичної пісні ДПСУ

ВС 18 октября 2021 в 14:04
Фестиваль патріотичної пісні Державної прикордонної служби України завершився в Одесі. Протягом двох місяців в органах охорони державного кордону проходили відбіркові етапи талановитих, творчих та креативних прикордонників, членів їх сімей та працівників відомства.

Після святкового гала-концерту, за рішенням членів журі – народних артистів України, були нагороджені лауреати та переможці пісенного конкурсу. Диплом лауреата І ступеню отримала Литвиненко Анастасія з Одеського прикордонного загону, Диплом лауреата ІІ ступеню отримала Світлана Демидова з Луганського прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса та Диплом лауреата ІІІ ступеню отримав Андрій Замікула з Харківської окремої авіаційної ескадрильї.

Найвищу нагороду – Диплом лауреата Гран-прі та пам'ятну відзнаку, здобув курсант Національної академії солдат Дмитро Петров. Дмитро навчається на другому курсі Факультету правоохоронної діяльності прикордонного вишу, родом з міста Шостка, Сумської області. До навчання в Національній академії Дмитро неодноразово брав участь у міських, обласних та всеукраїнських конкурсах де також займав призові місця, адже закінчив музичну школу та чудово грає на фортепіано.

khm.depo.ua

47
Комментариев
0
Просмотров
1014
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.