Тростянець знайшов нове місто-побратим у Німеччині

ВС 14 декабря 2022 в 11:43
"Сьогодні дуже плідний день для залучення допомоги Тростянцю. Познайомилися з чудовим туристичним німецьким містом Монтабаур та її очільником фрау Габріеле Віланд. Обговорили ситуацію в Тростянецькій громаді та всі можливі варіанти нашої співпраці" - повідомив міський голова Юрій Бова.

Керівники міст домовились про партнерство Тростянця та Монтабауру. Мер міста одразу почала залучати допомогу. Майже повне авто загрузили подарунками для тростянецьких комунальників - електроінструментом від міста Монетебаур.

"Вражений щирістю і відкритістю німців, повагою до українців та до нашої стійкості. Нам готові допомагати, бо бачить як і за що ми воюємо. Від нашої громади подякував за прийом в їх громаді всіх українців, за допомогу Тростянцю і за теплий прийом! Також окрема подяка уродженці села Станова Тростянецької громади Наталії Штрефлер, яка проживаючи в цьому місті багато років, все зробила, щоб дана співпраця між нашими містами відбулася. Гідний приклад для наслідування!" - підсумував міський голова.

trostyanets.info

42
Комментариев
0
Просмотров
1620
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.