Під Бахмутом загинув Олександр Жуль із Глухівщини

ВС 09 августа 2022 в 10:19
Трагічну звістку отримала сім’я Олександра Володимировича Жуля з села Чернево (30.11.2000 – 8.08.2022 рр.). Відповідну інформацію Глухів.INFO підтвердила сестра Героя, Юлія Веліжаніна.

21-річний Олександр народився і виріс у с.Чернево, закінчив 9 класів у місцевій школі, 10-11 класи навчався у Сварково. Після – здобував освіту у Глухівському агротехнічному коледжі СНАУ за спеціальністю “Будівництво та цивільна інженерія”.

Отримавши диплом, працював на СТО, а згодом залишив Глухів і вирушив до столиці шукати кращої долі. Війна застала молодого та відважного хлопця у Києві. Як розповідає двоюрідна сестра воїна Юлія, він не зміг спокійно спостерігати за тим, як ворожі сили рвуть на частини рідну Батьківщину. Тому без вагань повернувся до міста, яке за час навчання та роботи стало рідним, та вступив до лав тероборони.

Незабаром Олександр підписав контракт на службу в Збройних силах України, в 58-й окремій мотопіхотній бригаді ім. гетьмана Івана Виговського. Після навчання разом із товаришами його направили на схід. Увесь час, наскільки дозволяли обставини, боєць телефонував рідним та жінці.

Позавчора між ним та дружиною відбулася розмова, як виявилося – остання. Наразі Світлана носить під серцем їхнього первістка.

Учора вранці Юлії повідомили, що Сашка більше не має, він героїчно загинув, даючи відсіч ворогові під Бахмутом.

Страшне горе вразило мати, старшого брата, двоюрідну сестру Юлю, з якою були як рідні і вагітну дружину Світлану.

Поховають полеглого воїна у рідному селі. Про час прибуття кортежу з тілом загиблого, а також церемонію прощання, повідомлять додатково.

Бажаючим допомогти сім'ї матеріально глухівські журналісти надають реквізити карти сестри Олександра: Приватбанк 5168 7554 6643 9995 (Веліжаніна Юлія).

Редакція сайту "Всі Суми" висловлює щирі співчуття рідним, близьким та побратимам Олександра.

48
Комментариев
0
Просмотров
1006
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.