На Сумщині ювенальні поліцейські відвідали родини, які опинилися у складних життєвих обставинах

ВС 05 мая 2022 в 10:21
Правоохоронці разом із представниками служби у справах дітей продовжують роботу з сім’ями, які стоять на обліку в соціальній службі й потребують супроводу.

Так, вчора ювенальні поліцейські разом з представниками служби у справах дітей Шосткинської міської ради відвідали шість таких родин, в яких виховуються неповнолітні діти. Під час візиту члени комісії перевірили соціально-побутові умови та санітарний стан житла.

Крім того, правоохоронці провели бесіди з дітками та їх батьками щодо правил користування електричними та газовими приладами.

У всіх перевірених помешканнях були задовільні умови проживання, порушень виявлено не було.

На Глухівщині співробітники ювенальної превенції разом із службою в справах дітей також відвідали шість сімей, які стоять на обліку як такі, що потрапили у складні життєві обставини, та мешкають у селах у прикордонній зоні. Ці громадяни особливо гостро потребують допомоги, адже ця місцевість потерпає від обстрілів.

Правоохоронці разом з представниками міської ради передали сім'ям продуктові набори від Червоного Хреста та поцікавились їх соціально-побутовими умовами, проблемами. Крім того, поліцейські поспілкувалися з дітками, дізналися про їхні мрії та сподівання.

Поліція Сумської області

45
Комментариев
0
Просмотров
763
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.