На Сумщині у школі виник скандал через російськомовну пісню

ВС 18 декабря 2020 в 12:31
Глухівчанка Аліса Ковальова звернулася до спільноти "Батьки SOS" за допомогою. Сім'я жінки - україномовна, як і школа, у якій навчається її син. Саме від нього пані Аліса дізналася, що на свято Миколая діти вчать російськомовну пісню з танцем.

Аби дізнатися, в чому справа, мати звернулася до директора. Але та, за її словами, не змогла зрозуміло пояснити, що відбувається. Тоді жінка звернулася до відділу освіти, працівники якого поговорили з директором на рахунок виключення російськомовної пісні з репертуару свята.

Але історія на цьому не тільки не закінчилася, а й отримала несподіване продовження. Класний керівник раптом оголосила, що свято... відміняється. Як пише пані Аліса, на усне запитання, у чому справа, жінка відповіла, що це - через неї, після чого висловила своє небажання спілкуватися. За словами матері, це - спроба помсти, причому не тільки за їхню проукраїнську позицію, а й за відмову здавати будь-які гроші у шкільні фонди, на подарунки і т.д.

Пізніше пані Ковальова написала на своїй сторінці ще один пост. Жінка повідомила, що вчителька видалила її з чату класу у Вайбері. "Значить вчителька хай особисто повідомляє про новини навчального процесу!" - так прокоментувала жінка цю ситуацію.

0
Комментариев
0
Просмотров
4171
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.