На Сумщині розпочали ремонт ще одного стадіону

ВС 07 сентября 2021 в 10:10
У Глухівській територіальній громаді ведеться капітальний ремонт глухівського міського стадіону «Дружба»

Об’єкт «Асфальтне покриття та лижеролерна траса на міському стадіоні «Дружба» по вул. Терещенків, 3 у м. Глухові – капітальний ремонт» фінансується за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Стадіон «Дружба» завжди був улюбленим місцем відпочинку та занять спортом жителів громади. Тут активні люди постійно грали у футбол, волейбол, хокей, займалися легкою атлетикою, каталися на ковзанах, роликових ковзанах, лижероллерах.

Капітальний ремонт асфальтного покриття та лижороллерної траси дозволить покращити якість активного відпочинку населення; створити безпечні та комфортні умови для тренувань спортсменів та для проведення змагань; зменшити видатки міського бюджету на ямкові ремонтні роботи асфальтного покриття;. Планується також, що після ремонту тут буде можливість розвивати такі види спорту, як лижні гонки, біатлон, скейтбординг, велоспорт.

Для виконання робіт за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку передбачено 4663,086 тис. гривень та співфінансування з міського бюджету – 523 тис. гривень.

У рамках реалізації зазначеного проекту замовником будівництва (відділ молоді та спорту Глухівської міської ради) проведено процедуру закупівлі та укладено договір підряду з переможцем торгів ТОВ «Атлант Будпроект».

На сьогодні підрядна організація розпочала демонтажні роботи на об’єкті (демонтаж старого асфальтного покриття).

 
45
Комментариев
0
Просмотров
965
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.