На Сумщині поховають загиблого у березні Максима Приходька

ВС 01 августа 2022 в 10:15
Остання дорога додому для 38-річного молодшого сержанта Максима Приходька була довжиною більш ніж у 4 місяці. 9 березня під час важкого бою за село Лукашівку на Чернігівщині, коли бійці 16 батальйону 58 ОМПБр стримували рашистів, він пропав безвісти. Останнє, що було відомо - Приходько на цивільній машині повіз боєкомплект побратимам, які були майже в оточенні. Встановлено, що його машину розстріляли з гранатомету. Останки ідентифікували за допомогою тесту ДНК.

Максим був молодшим серед трьох синів у родині Приходьків. Батько був військовим, сім’я свого часу жила у росії, у місті Петропавловськ-Камчатський, де і народився Максим. Напочатку 1990-х родина повернулась на рідну землю, у село Некрасове на Глухівщині, де було коріння обох батьків.

Максим працював у поліції, а з 2016 року підписав контракт із ЗСУ. За словами товаришів і рідних, він жив армією, був вимогливим до себе, енергійним і хоробрим. Весь час був на першій лінії оборони.
Вдома його чекали донечка, дружина, мама, багато рідні.  На жаль, для великої родини Приходьків ця проклята війна підготувала ще одне важке випробування...

У 16 окремому мотопіхотному батальйоні Максим служив разом з рідним братом Григорієм. Тиждень тому родина отримала сповіщення, що у кровопролитних боях на Донбасі пропав безвісти і він… Наразі доля старшого брата  точно не відома. Разом із рідними сподіваємось на краще.

Поховати Максима планують 2 серпня в с. Некрасове.

Оновлено


2 серпня об 11:00 відбудеться прощання з Максимом біля будинку №5 по вулиці Пушкіна у селі Некрасове.

Об 12:00 - відспівування в Храмі села Некрасове.

З Глухова всі бажаючі можуть доїхати на автобусі, який буде знаходитись з 10:30 до 11:00 біля кафе «Гетьманщина».

Глухівська міська рада

Редакція сайту "Всі Суми" висловлює щирі співчуття рідним, близьким та побратимам Максима

37
Комментариев
0
Просмотров
1050
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.