На Сумщині обрали кращих бізнесменів

ВС 02 сентября 2021 в 12:00
На засіданні ради підприємців при Сумській обласній державній адміністрації визначили кращих роботодавців, товаровиробників та підприємців року

У 7 номінаціях – «Кращий роботодавець», «Кращий товаровиробник», «Кращий у сфері туризму, відпочинку та розваг», «Кращий у сфері послуг», «Кращий інноватор», «Кращий соціальний підприємець» та «Start-Up року» – було обрано професіоналів своєї справи серед представників бізнесу Сумщини.

Символічно, що нагородження переможців конкурсу «Найкращий підприємець року» відбудеться 4 вересня під час проведення фестивалю «Бізнес і родина – єдине ціле». Захід, присвячений до Дня Підприємця та Дню міста Суми, пройде на території міського скверу імені Т.Шевченка об 11:00.

Під час фестивалю кожен підприємець матиме можливість гідно представити свій товарний бренд чи послугу, а також презентувати свій бізнес у тематичних локаціях. Зокрема, алея «Створено на Сумщині» – представлення товарів та послуг сумського регіону; алея «Професій» – проведення за участю підприємців майстер-класів, виставок-продажу, організація дегустацій місцевої крафтової продукції.

Також передбачені смачні фудкорти, цікаві фотозони та дитяча галявина та концертна програма.

 
50
Комментариев
0
Просмотров
1184
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.