Легкоатлети Сумського району стали кращими на чемпіонаті України

ВСГ 20 июня 2019 в 12:25
Як повідомляє газета “Вісті Сумських громад”, у Мукачево Закарпатської області 8-9 червня відбувся  чемпіонат України з гірського бігу (вгору-вниз).

Команду комунального закладу дитячо-юнацька спортивна школа Сумської районної ради представляли два спортсмени: ШПЕТНИЙ Олександр та ГАВРИЛЮК Володимир – вихованці тренера-викладача з легкої атлетики КЗ ДЮСШ СРР ШЕЛЕСТ Л.Г. та старшого тренера-викладача з легкої атлетики КЗ ДЮСШ СРР ШЕЛЕСТА О.П.

За підсумками змагань в особистому заліку Шпетний Олександр посів друге місце на дистанції 8 км та вперше виконав норматив кандидата у майстри спорту України.



Гаврилюк Володимир на дистанції 8 км посів 5-е місце та вперше виконав норматив І дорослого розряду. Ці результати допомогли збірній Сумської області з гірського бігу (вгору-вниз) посісти перше командне місце в Україні.

А 13-14 червня 2019 року чотири вихованці  комунального закладу ДЮСШ Сумської районної ради  взяли участь у чемпіонаті України з легкої атлетики серед учнів 2004-2005 років народження, який відбувся у м. Кропивницький. Вихованці школи брали участь у змаганнях зі спортивної ходьби на дистанції 3000 м. та  бігу на 100 м., 200 м.,



За підсумками змагань особливо відзначились:  КРАВЧЕНКО Едуард – перше місце зі спортивної ходьби на 3 км  серед юнаків 2004-05 років народження КУПАЧ Іван –  посів друге місце у спортивній ходьбі на 3 км.




 
50
Комментариев
0
Просмотров
3739
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.