4 лютого: як минула у Сумах і на Сумщині неділя

ВС 04 февраля 2024 в 23:59

Війна з росією


Вночі російські солдати випустили чотири міни по Середино-Будській громаді. Упродовж дня ворог 97 разів піддав обстрілу з артилерії, мінометів і FPV-дронів дев'ять громад: Білопільську, Великописарівську, Есманську, Зноб-Новгородську, Краснопільську, Свеську, Середино-Будську, Хотинську та Юнаківську.

Напередодні, 3 лютого, прикордонники на Сумщині відкрили вогонь зі стрілецької зброї по російському FPV-дрону, від чого він вибухнув у повітрі. Також учора поблизу Глухівської громади бійці тероборони дали бій ворожій ДРГ, внаслідок чого троє російських солдатів були поранені або вбиті.

Здоров'я


4 лютого - Всесвітній день боротьби з раком. Рак - по-справжньому серйозна проблема, на розв'язання якої люди повинні спрямовувати свою спільну енергію, знання і досвід, а не на війни - бич корисливих, хворих на голову політиків.

Спорт


На Сумщині відбувся чемпіонат області з біатлону, участь у якому взяли понад 60 спортсменів віком 12-22 роки з чотирьох громад: Білопільської, Глухівської, Роменської та Сумської. Програма змагань включала в себе індивідуальну гонку серед юних спортсменів на лижах на дистанціях 3, 5, 7,5 та 10 км.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція

18
Комментариев
0
Просмотров
1535
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.