4-5 січня: як пройшли ці дні у Сумах та Сумській області

ВС 05 января 2023 в 22:13
Війна неодмінно закінчиться миром, а життя сильніше за смерть. Головна подія початку 2023 року – народження нового мешканця Сум. 4 січня хлопчика виписали з пологового будинку. Сподіватимемося, молитимемося і прикладатимемо всі сили для того, щоб дитинство цього малюка і всіх сумських та українських дітей пройшло під ясним мирним небом.

Війна забирає найкращих синів Сумської області. У ці дні поховали тіла двох героїв: у Сумах попрощалися з Дмитром Грінченком, а в Охтирці – з Дмитром Бондаренком. Царство Небесне та вічна пам'ять безстрашним захисникам України!

Прогресивний світ продовжує допомагати як Україні загалом, так і Сумщині зокрема. Так, Норвегія поставила Україні 10000 артилерійських снарядів різного калібру, а Литва передала нашій області 22 тонни парафіну для виготовлення свічок для наших воїнів. Хай буде світло у українських захисників і темрява у ворога!

Тим часом, російські вояки ніяк не можуть заспокоїтися. Немов чорти, не чекаючи, коли погані душі ворожих солдатів вирушать у пекло, вирішили смажити їх на сковорідках за життя. 55 ударів по п'яти громадах Сумської області: Білополській, Зноб-Новгородській, Краснопільській, Середино-Будській та Шалигінській – таке військове зведення на 4 січня. Вночі та вдень 5 січня було тихо. Що готує нам день прийдешній?

Джерела: голова Сумської ОВА Дмитро Живицький, військова адміністрація

41
Комментариев
0
Просмотров
1263
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.