3 квітня: що трапилось у Сумах і Сумській області у середу

ВС 03 апреля 2024 в 14:59
Такий вигляд має культура, яку несе в Україну "руський мир". Наслідки ракетного удару по Краснопільській громаді.

Війна з росією


Головне. 3 квітня приблизно о 9:20 росіяни завдали ракетного удару по Краснопільській громаді. Ракета вибухнула біля магазину. Усі, хто був усередині магазину: продавчиня з напарницею, двоє дорослих і дитина - вціліли. Загинув 45-річний чоловік, житель прикордонного села Покровка, який опинився поблизу магазину. Ще один чоловік дістав контузію, а його трирічну доньку було поранено осколками. Крім магазину, було пошкоджено близько 20 приватних будинків, будинок культури і згоріло п'ять автомобілів.

Вночі та вранці ворог 23 рази обстріляв з авіації та мінометів Краснопільську, Середино-Будську, Сумську та Хотинську громади. На підприємство, розташоване в Сумському районі, окупанти скинули дві керовані авіабомби. Бомбардування було вночі, на підприємстві нікого не було, тому працівники не постраждали.

Упродовж дня окупанти 46 разів піддали обстрілу з авіації, артилерії, БпЛА та мінометів чотири громади: Білопільську, Великописарівську, Краснопільську та Юнаківську.

Протягом минулого тижня три російські ДРГ намагалися проникнути на територію Сумщини, і всі отримали відсіч з боку Сил оборони. У 2023 році російські диверсанти 52 рази намагалися прорватися вглиб нашої області.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція, Кордон.Медіа


8
Комментариев
0
Просмотров
744
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.