27 грудня: як минула у Сумах і Сумській області середа

ВС 28 декабря 2023 в 00:51

Війна з росією


Вночі та вранці війська агресора завдали 15 ударів із гранатометів і мінометів по чотирьох громадах: Великописарівській, Краснопільській, Хотинській та Шалигинській. Упродовж дня ворог 84 рази вдарив з артилерії, гранатометів, мінометів, реактивних систем залпового вогню, стрілецької зброї та FPV-дронів по семи громадах: Білопільській, Великописарівській, Есманській, Зноб-Новгородській, Краснопільській, Середино-Будській та Хотинській.

Підтримка наших Захисників


Бійцям, які захищають Україну на Донецькому напрямку, передали ударні та розвідувальні дрони, газові обігрівачі, генератори, комп'ютери, маскувальну техніку, а також дитячі малюнки, які зберігають у собі частинку щирої дитячої душі.

Загадка


  • 6,8 млн. грн. витратили
  • 519 кв. м площа
  • 400 осіб здатне вмістити

Запитання: що це?

Відповідь: укриття в одній зі шкіл Сум, яке офіційні сумські медіа обговорюють цілий день.

Діти та Новий рік


У Палаці дітей та юнацтва дітям-сиротам і позбавленим батьківського піклування, а також дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах, подарували новорічне свято.

Іншу новорічну програму, "Дитячий новорічний казковий концерт-мюзикл", організували викладачі та учні ДМШ №4. На свято запросили дітей Сумської громади. На заході відбувався збір коштів на допомогу 117-й окремій бригаді територіальної оборони та 203-му батальйону.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Кордон.Медіа

23
Комментариев
0
Просмотров
1382
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.