27 березня: як розпочався тиждень у Сумах і на Сумщині

ВС 27 марта 2023 в 23:54

Війна з росією


Тиждень розпочався з ворожих обстрілів - 130 ударів по шести громадах: Білопільській, Великописарівській, Есманській, Краснопільській, Середино-Будській та Шалигинській. Били з артилерії, гранатометів, мінометів і протитанкового ракетного комплесу. Унаслідок обстрілів було поранено жінку і пошкоджено приватний житловий будинок.

Бюджетні гроші


327 млн. гривень - стільки коштів, за інформацією Сумської міської ради, у 2023 році буде спрямовано на зміцнення обороноздатності Сумської територіальної громади та країни.

Спорт


У Сумах відбувся чемпіонат області з грецько-католицької боротьби. У змаганнях узяли участь понад 110 юних спортсменів із п'яти міст Сумської області: Бурині, Конотопа, Путивля, Сум і Шостки. За підсумками змагань призові місця між командами розподілилися таким чином:

  • I місце - Конотоп
  • ІІ місце - Суми
  • III місце – Путивль

Також у Сумах завершився чемпіонат із футзалу серед дітей, який розпочався ще в листопаді 2022 року. У змаганнях взяло участь близько 500 гравців із 31 команди та трьох вікових груп:

  • 2011-12 - І місце ДЮСШ "Охтирка";
  • 2013-14 - I місце "Явір" (Краснопілля);
  • 2015-16 - I місце ДЮСШ "Контоп - 1".

Здоров'я


За минулий тиждень у Сумах захворіло людей:

  • ГРВІ - 1162
  • Ковідом - 279

Життя


Упродовж минулого тижня в Сумах народилося 33 нових мешканці: 22 дівчинки та 11 хлопчиків. Кажуть, що якщо в сім'ї народжується дівчинка, то це означає, що дружина більше любить чоловіка, ніж він її, а якщо хлопчик - то навпаки. Але думаємо, це забобони: діти можуть народжуватися тільки за умови, коли обоє кохають одне одного. Побажаємо міцного здоров'я та мирного неба новонародженим та їхнім мамам!

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ

40
Комментариев
0
Просмотров
1638
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.