2 січня: як тримались Суми і Сумська область у вівторок

ВС 03 января 2024 в 00:52

Війна з росією


Головне. Сьогоднішньої ночі росіяни випустили по Україні 134 повітряні цілі, включно з десятьма аеробалістичними ракетами "Кинджал". Також уночі та вранці "русняві вояки" завдали 51 удару з "Градів", двох видів гранатометів (АГС і РПГ), мінометів і великокаліберних кулеметів по Білопільській, Есманській, Хотинській і Юнаківській громадах. Упродовж дня окупанти продовжили обстріли - 46 разів ударили з артилерії, мінометів і РСЗВ по чотирьох громадах: Великописарівській, Краснопільській, Хотинській та Юнаківській.

Як зателефонувати до Міністерства оборони України


1512 - номер Міноборони для звернень.

Здоров'я


Наприкінці року в області було зареєстровано 330 хворих на COVID-19 (у Сумах 106 містян), з яких госпіталізовано 83 пацієнти, та встановлено перші випадки захворювання на грип.

Освіта


З 1 січня учням сумських шкіл, крім представників пільгових категорій, доведеться більше платити за шкільне харчування.

Життя


Народити дитину - це завжди Боже диво і благодать Господа. А у воєнний час без допомоги Господа не проллється з небес жоден сонячний промінь, не розквітне жодна квітка. За минулий, 2023, рік у сумському КНП "Клінічний пологовий будинок Пресвятої Діви Марії" народилося 1502 нових мешканці Сум: 770 хлопчиків і 732 дівчинки. Але хіба це не диво? Сумачани, продовжуємо й надалі знаходити в коханні сенс життя, народжувати дітей і оголошувати свої домівки дзвінкими, щасливими голосами новонароджених.

1 січня о 7:05 у Сумах народився хлопчик - перший новонароджений у новому, 2024, році. Побажаємо малюкові та його сміливій мамі миру, здоров'я та ангельського захисту.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ

23
Комментариев
0
Просмотров
1709
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.