2 липня: як минула в Сумах і на Сумщині неділя

ВС 02 июля 2023 в 22:36

Війна з росією


Перша неділя липня, як усі 494 дні війни з росією, пройшли під войовничий "акомпанемент" обстрілів і вибухів. Ворог, цілковито позбавлений совісті, честі та фантазії, вночі та вранці сидів тихо, не висовувався, зате протягом дня завдав 116 ударів по дев'ятьом громадам Сумщини: Білопільській, Глухівській, Краснопільській, Миропільській, Путивльській, Хотинській, Шалигинській та Юнаківській. Для обстрілів росіяни задіяли артилерію, БпЛА, гранатомети та міномети. Унаслідок обстрілів три приватні будинки було пошкоджено, один зруйновано повністю. Варто додати, що через регулярні ворожі обстріли позбавлені електрики 1334 мешканці п'яти громад Сумщини.

Урочистості


Сьогодні, 2 липня, День Військово-морського флоту України. Побажаємо нашим доблесним військовим морякам здоров'я, семи футів під кілем і нищівних перемог над ворогом!

Культура


Рок-гурт "CARDUUS", що складається з п'яти учнів та одного викладача ДМШ №4, яскраво заявив про себе на рок-концерті "JUNROCK CONCERT - constitution constatation", що проходив на майданчику "Tribuna Park". Організатор концерту - молодіжна творча спілка "Street Art Ring".

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ, Кордон.Медіа

31
Комментариев
0
Просмотров
2037
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.