18 лютого: як минула у Сумах і на Сумщині неділя

ВС 18 февраля 2024 в 23:00

Війна з росією


Головне. Уночі підрозділи ППО збили в небі над Сумською областю чотири російські безпілотники. Також уночі російські військові 25 разів обстріляли з артилерії та мінометів Есманську, Зноб-Новгородську, Краснопільську та Середино-Будську громади. Упродовж дня ворог 81 раз піддав обстрілу з артилерії, гранатометів, мінометів та РСЗВ п'ять громад: Білопільську, Великописарівську, Миколаївську, Середино-Будську та Хотинську.

Напередодні, 17 лютого, внаслідок ворожих обстрілів чотирьох громад області загинув один мирний мешканець, ще одного було поранено, також було пошкоджено 13 приватних житлових будинків, дві літні кухні та два газопроводи.

Пам'ятна дата


18 лютого - День пам'яті загиблих Захисників Дебальцевого. Оборона Дебальцевського плацдарму тривала дев'ять місяців. У боях із переважаючим за чисельністю противником загинуло 136 українських військових і поранено 331.

Шкільний спорт


17-18 лютого змагалися між собою юні шахісти Сумщини, які взяли участь у відкритому змаганні з шахів серед учнів на кубок начальника Сумської ОВА "Інтелектуальна Сумщина".

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція

16
Комментариев
0
Просмотров
1308
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.