13 липня: як минув у Сумах і Сумській області четвер

ВС 13 июля 2023 в 18:32

Війна з росією


Головне.

13 липня орієнтовно о 12:30 російські солдати цілеспрямовано обстріляли прикордонне село Великописарівській громаді. Від осколкових поранень помер 50-річний мешканець приватного житлового будинку. Це сталося просто на подвір'ї будинку.

Також сьогодні українськими захисниками було збито два ворожі БпЛА: один у Роменському районі, інший – неподалік Білопілля. Уламки дронів упали в безлюдних місцях.

Вночі та вранці окупанти 33 рази відкривали вогонь з артилерії, гранатометів і мінометів по чотирьох громадах: Білопільської, Великописарівської, Краснопільської та Середино-Будської. Один зі снарядів влучив в об'єкт інфраструктури, виникла пожежа.

Протягом дня агресор 176 разів обстрілював з артилерії, вертольота (випустив дві НАР), мінометів і реактивних систем залпового вогню 11 громад: Білопільську, Великописарівську, Глухівську, Есманську, Зноб-Новгородську, Краснопільську, Новослободську, Новопольську, Новослободську та Шалигінську. Було пошкоджено кілька житлових будинків, домоволодінь та ЛЕП.

Конкурс дитячого малюнка


Юних художників віком до 14 років запрошують узяти участь у фестивалі-конкурсі "Маленькі серця - великі мрії". Щоб узяти участь у конкурсі, потрібно:

  • Сфотографувати малюнок і попросити батьків або друзів, щоб вони сфотографували автора з малюнком;
  • Вислати обидві світлини на електронну пошту ckid-symu@ukr.net;
  • Написати в листі своє ім'я, прізвище та вік;
  • Також вказати в листі контактний номер мобільного телефону.

Прийом малюнків триватиме до 30 липня. Імена переможців будуть оголошені 1 серпня. Усі учасники конкурсу отримають дипломи, а переможці – подарунки!

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ

30
Комментариев
0
Просмотров
2061
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.