11 серпня: як закінчився у Сумах і Сумській області робочий тиждень

ВС 11 августа 2023 в 22:26

Війна з росією


Вночі та вранці агресор 43 рази вдарив з артилерії, гранатометів і мінометів по Краснопільській, Миколаївській, Середино-Будській і Хотинській громадах. За попередніми даними - обійшлося без втрат. Упродовж дня російські війська 51 раз піддали обстрілам шість громад: Великописарівську, Краснопільську, Новослобідську, Середино-Будську, Хотинську та Юнаківську. Для обстрілів ворог задіяв артилерію, БпЛА, гранатомети та міномети. Було пошкоджено два житлових господарства.

Сільське господарство


Власники корів можуть розраховувати на отримання державної дотації на утримання корів - 5300 грн. за одну корову (але не більш як 530 тис. грн. у сумі). Програма розвитку агропромислового комплексу Сумської області на період до 2027 року передбачає виділення 5 млн. грн. на допомогу в утриманні від трьох до 250 корів.

У рамках тієї ж програми "Миколаївській сироварні" було виділено кошти, які частково покриють витрати на будівництво об'єкта з переробки молока.

Діти


103 вихованці дитячих будинків сімейного типу Сумської області разом із батьками-вихователями протягом двох тижнів відпочиватимуть у Буковелі.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ, Головне управління ДСНС України у Сумській області

28
Комментариев
0
Просмотров
1682
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.