11 березня: як почався у Сумах і на Сумщині новий тиждень

ВС 12 марта 2024 в 00:40

Війна з росією


Вночі та вранці війська ворога 52 рази завдали ударів з авіації, артилерії, мінометів і РСЗВ по Есманській, Краснопільській, Новослобідській і Середино-Будській громадах. Упродовж дня агресор завдав 265 ударів з авіації (було скинуто кулькові осколкові бомби та випущено некеровані ракети), артилерії, БпЛА, мінометів, РСЗВ і FPV-дронів по 11 громадах: Білопільській, Великописарівській, Есманській, Зноб-Новгородській, Краснопільській, Миропільській, Новослобідській, Серединно-Будській, Тростянецькій, Шалигинській та Юнаківській. Унаслідок обстрілу в одному з будинків спалахнула пожежа, яку рятувальникам вдалося оперативно погасити.

Напередодні, 10 березня, внаслідок обстрілів було пошкоджено приватні житлові будинки, школу, гараж і трактор.

Безпека


За минулий тиждень піротехніки знешкодили 40 вибухонебезпечних предметів у чотирьох районах: Конотопському, Охтирському, Сумському та Шосткинському.

Шкільний спорт


У Сумах відбувся відкритий чемпіонат із футболу серед дітей віком 8-14 років. У змаганнях узяло участь понад 300 юних спортсменів із Білопілля, Краснопілля, Ромен, Конотопа, Охтирки, Сум і Тростянця.

У Глухівській громаді в рамках змагань "Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч" відбулися матчі з баскетболу серед дівчаток. Перемогу здобула команда Глухівської школи №6. Молодці!

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, ДСНС Сумщини

10
Комментариев
0
Просмотров
1139
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.