1 квітня: як почався у Сумах і Сумській області новий тиждень

ВС 01 апреля 2024 в 23:28

Війна з росією


767 день війни. Уночі та вранці ворог 17 разів ударив з артилерії та мінометів по Есманській та Хотинській громадах. Упродовж дня російські військові завдали 113 ударів з авіації, артилерії, мінометів, РСЗВ та FPV-дронів по восьми громадах: Великописарівської, Есманської, Краснопільської, Свеської, Середино-Будської, Хотинської, Шалигинської та Юнаківської. Унаслідок мінометного обстрілу було поранено 47-річного жителя Середини-Буди.

Проблеми з електропостачанням


Через військові дії станом на 1 квітня в Сумській області виявилися знеструмленими понад 7700 абонентів із 85 прикордонних населених пунктів (13 частково) із шести громад: Білопільської, Великописарівської, Глухівської, Краснопільської, Путивльської та Сумської.

Шкільний спорт


На Сумщині тривають змагання другого етапу Всеукраїнських шкільних ліг "Пліч-о-пліч", у яких узяло участь уже 665 команд, проведено 761 змагання з різних видів спорту, в яких узяло участь 6492 юних спортсменів. Цього разу за вихід до наступного етапу змагань боролися команди волейболістів із Садівського та Сульського ліцеїв. Переможцями стали гравці з команди Сульського ліцею. Молодці!

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція, Кордон.Медіа


8
Комментариев
0
Просмотров
752
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.