У сумському водоканалі модернізують обладнання водопостачання

ВС 14 декабря 2022 в 11:14
Фахівці сумського водоканалу щодня працюють над тим, аби безперебійно забезпечувати сумчан питною водою. Для цього на підприємстві вчасно та регулярно проводять профілактичні обстеження і ремонтують обладнання водонасосних станцій.

Так, минулого тижня на 6-й свердловині Лучанського водозабору замінили замортизований глибинний насос. Новий занурювальний агрегат економно споживає електроенергію, має більш потужний електродвигун та високу продуктивність, підвищену міцність і більш тривалий термін експлуатації. І найголовніше - сучасне обладнання підвищить надійність роботи водонасосної станції по забезпеченню водою вулиць Троїцька, Леваневського, Привокзальна та урочища Баранівка. 

На іншому водозаборі – Лепехівському - з 12 на 13 грудня працівники водоканалу замінили засувку, що вже відпрацювала нормативний термін експлуатації, на більш сучасну. Оновлене запірне обладнання послужить стабільному водозабезпеченню мешканців ще одного великого житлового масиву Сум - Веретенівки, Ганнівки, автовокзалу, а також вулиць Добровільна, Косівщинська, Реміснича, Білопільський шлях, Металургів, Іллінська, В’ячеслава Чорновола та прилеглих до них/

КП "Міськводоканал"

41
Комментариев
0
Просмотров
1110
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.