6 березня: як пройшов день у Сумах та на Сумщині

ВС 06 марта 2023 в 23:28

Війна з росією


Протягом дня 6 березня росіяни завдали майже 60 ударів з артилерії, безпілотника (було скинуто 17 вибухових пристроїв), мінометів та великокаліберного кулемета по п'яти громадах Сумської області: Білопільській, Есманській, Краснопільській, Новослобідській та Шалигінській. Внаслідок обстрілів та бомбардування було пошкоджено два приватні будинки (один з них двоповерховий) та два легкові автомобілі. Не здивуємось, якщо путін вручить "бравим стрілкам" ордени безславних ублюдків росії.

Життя


Протягом минулого тижня у Сумах народилося 43 нових мешканці: 18 дівчаток та 25 хлопчиків. Бажаємо новонародженим та їхнім мамам міцного здоров'я, миру та безпеки.

Здоров'я


Протягом останнього тижня в Сумах захворіло на ГРВІ 1336 людей. Сумчани, носите маски в громадських місцях, а після їхнього відвідування ретельно мийте з милом не тільки руки, а й ніс. Не забувайте полоскати горло розчином соди, солі та йоду. Будьте здорові! Бережіть себе та близьких!

8 березня


Наближається улюблене жінками свято. Що можуть подарувати чоловіки цього дня своїм коханим, ви дізнаєтесь, прочитавши статтю "25-та порада діда Гната: що подарувати коханій на 8 березня?"

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ

42
Комментариев
0
Просмотров
1192
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.