3 грудня: що відбувалось у Сумах і Сумській області у неділю

ВС 03 декабря 2023 в 22:08

Війна з росією


Вночі загарбники випустили п'ять мін по Краснопільській громаді. Протягом дня росіяни вдарили по Середино-Будській та Юнаківській громадах, пошкодили два приватні житлові будинки та склади фермерського господарства. Також упродовж дня ворог 10 разів завдав ударів із мінометів чотирьом громадам: Краснопільській, Новослобідській, Путивльській та Хотинській.

Спорт


У Сумах пройшов відкритий турнір змішаних єдиноборств та кікбоксингу WAKO "Кубок Незламності", у якому взяли участь юні спортсмени 2006-10 років народження і старші з Бурині, Глухова, Конотопа, Лебедина, Путивля та Сум.

У Сумах відбувся турнір із волейболу "Кубок Шепелєва". Анатолій Шепелєв - завідувач кафедри фізичного виховання і спорту Сумського державного університету, тренер і арбітр.

Культура


У вівторок 5 грудня в муніципальній галереї відкриється виставка "Раю, мій раю...", присвячена творчості Олександра Олеся (1878-1944), українського прозаїка і поета, уродженця міста Білопілля. Автори виставки - Анна Сергєєва та Микола Яровий. Початок 15:00.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ

27
Комментариев
0
Просмотров
1230
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.