15 травня: як почався тиждень у Сумах і Сумській області

ВС 15 мая 2023 в 23:46

Війна з росією


Зранку ворог сім разів обстріляв Білопільську громаду. Упродовж дня російські військові 136 разів ударили з артилерії, гранатометів, мінометів і великокаліберних кулеметів по чотирьох громадах: Білопільської, Краснопільської, Новослобідської та Шалигинської. "Досягнення" горе-вояків: підпалили приватний будинок і пошкодили лінію електропередач.

Допомога українцям, які постраждали від військової агресії


В Україні почала діяти програма "єВідновлення", яка передбачає надання фінансової допомоги тим громадянам, чиє житло незначно постраждало від ворожих обстрілів і ще не було відремонтовано.

Спорт


Юні сумські спортсмени - вихованці ДЮСШ "Спартак" здобули кілька перемог у двох змаганнях: Всеукраїнському турнірі з боксу серед юніорів, присвяченому загиблим воїнам ЗСУ, та чемпіонаті ГО "ФСТ "Спартак"" з боксу серед юніорів. Боксери із Сум вибороли;

  • одну золоту,
  • дві срібні,
  • дві бронзові медалі.

Молодці!

Здоров'я


У Сумах провели другу операцію на відкритому серці. Пацієнт - 65-річний чоловік з ішемічною хворобою серця. Операція пройшла без ускладнень.

За минулий тиждень у Сумах захворіло на ГРВІ 769 містян, а на ковід - 53. Не забувайте ретельно мити з милом руки, повернувшись додому з роботи чи магазину. А також пийте чай із лимоном та імбиром.

Життя


Минулого тижня в Сумах народилося 57 нових мешканців: 29 дівчаток і 28 хлопчиків. Побажаємо міцного здоров'я та мирного неба новонародженим та їхнім мамам.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ, Кордон.Медіа

39
Комментариев
0
Просмотров
1741
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.