14 лютого: як Суми та Сумщина провели День закоханих

ВС 15 февраля 2023 в 01:48
Все, як і протягом усієї війни з росією: ображені, ущербні та обділені любов'ю росіяни стріляли по Сумській області, а сумчани показували їм середній палець і влаштовували феєрверк зі снігу та електричного світла.

Детальніше.

Війна з росією


14 лютого, коли світ був охоплений життєдайним любовним поривом до близьких і зовсім незнайомих людей, агонізуючий ворог, який, очевидно, не зміг пізнати любов у своєму жалюгідному житті, продовжив обстріл Сумської області. Оккпанти завдали 34 ударів по Білопільській, Середино-Будській та Юнаківській громадам.

Культура


14 лютого не лише свято закоханих, а й День дарування книг. Велике свято для тих, хто любить читати. Цього дня Сумська обласна бібліотека одержала у подарунок від волонтерів 150 книг.

Любителів фортепіанної музики порадувала кандидат мистецтвознавства, член Національної спілки композиторів України Римма Сулим. Вона виступила із сольним концертом у стінах дитячої музичної школи №1 м. Суми. "У житті зазвичай немає гармонії. У музиці тільки гармонія є" – колись співалося в одній пісні.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада

43
Комментариев
0
Просмотров
1447
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.