10 лютого: як минула у Сумах і на Сумщині субота

ВС 11 февраля 2024 в 00:29

Війна з росією


Вночі війська агресора завдали 60 ударів з артилерії, мінометів та РСЗВ по Есманській, Середина-Будській, Хотинській та Шалигинській громадах. росія продовжує поводитися безкарно на території Сумщини. Так, сьогодні об 11:10 ворожа авіація бомбила Дружбівську громаду Шосткинського району - скинула чотири керовані бомби. Було пошкоджено житлові будинки, приміщення пожежної частини та місцевого підприємства.

Упродовж дня окупанти продовжили обстріли Сумщини - 150 разів ударили з авіації, артилерії, гранатометів, мінометів і стрілецької зброї по восьми громадах: Білопільській, Великописарівській, Дружбівській, Есманській, Краснопільській, Середино-Будській, Хотинській та Шалигинській. Смерть окупантам, прокляття їхнім родинам!

Культура


Низький уклін і велика подяка талановитим дітям Сум, які в такі скрутні часи продовжують займатися творчістю і завойовувати нагороди на різних конкурсах. Так, учениця ДМШ №3 Анна Шульженко зібрала цілий "урожай" нагород на чотирьох конкурсах:

Завоювала перше місце на III Всеукраїнському двотуровому фестивалі-конкурсі "Зимова легенда", II Всеукраїнському конкурсі мистецтв "Українська мрія" та II Міжнародному конкурсі "Formula Fest 2024";
Посіла друге місце на Міжнародному конкурсі "Virtuoso".

Молодець!

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ

15
Комментариев
0
Просмотров
1360
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.