Жизнь Александра Качан в руках сумчан (Фото+скан документов)

Наташа Акулова 25 октября 2017 в 13:00
Сумчанин Александр Качан борется с раком уже 4 года. Поражения и маленькие победы, лечение в Сумах и в Германии.

Самое страшное в этой борьбе - это момент, когда опускаются руки. У больного, у родных, у волонтеров. Несмотря на неожиданный рецидив, ни Саша, ни его мама, ни волонтеры, которые его "ведут", сдаваться не собираются. О чем просят и Вас.



"САШКА! НАШ САШКА! САША КАЧАН! САНЯ! Хлопець, якого ви знаєте не один місяць і навіть не рік! Йтиметься про допомогу в будь-якому її прояві. Це молодий і завзятий хлопець, з далекими планами на життя! Сил майже не залишилось! Метрів десять до берега, начебто не так далеко, але ніяк нам не вдається допливти і стати на тверду землю. Саша в Германії. Пройшли пересадку кісткового мозку, безліч тяжких нестерпних в болях днів, море відчаю та невпевненості. Але пройшли! Саша ні на секунду не проявив слабкості! Здавалося б, все по заду, ура, перемога наша, ми змогли! НІ! НІ! НІ! ЗНОВУ РЕЦИДИВ! Що далі?



Лікарі Германії, дали надію, це лихо можно побороти, є всі шанси! Але, далі знову лікування, знову довге, тяжке та коштовне лікування, на яке в нас зовсім не залишилось коштів. Сил не має теж, але ми не маємо права здаватися, ми не маємо права залишити Санька один на один з хворобою, яка ніяк не хоче здаватися! Треба йти далі! Перший етап лікування буде коштувати 60 000 євро, рахунок додається! Люди, допоможіть! Ми Вас благаємо, дайте нам сил і надію! З нами Бог! Кошти збираємо на карту мами Саші, Оксана Качан", - кричит о помощи волонтер благотворильного фонда "Свиточ" Лариса Лукаш.

Реквизиты для оказания помощи
Карта Приватбанка
4731217109451649
Качан Оксана Григорівна
Волонтери:
Лукаш Л.О. - 050 708 74 51
Теслик Н.М. - 0952575804
 
61
Комментариев
0
Просмотров
2969
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.