У Сумах відомий бард Ігор Березюк співав про сучасних героїв захисників, любов та романтику

Елена Шевченко 25 января 2019 в 17:52
У малому концертному залі Сумської обласної філармонії, 23 січня відбувся виступ талановитого барда й самобутньої особистості Ігоря Березюка. Він наш земляк, закінчив Сумську загальноосвітню школу No 4. Після закінчення біофаку в Харківському університеті, його життєва стежина пролягала від берегів Кримського узбережжя, до суворих глибин Північно-Людового океану, а потім привела до Харківського планетарію.



Сьогодні Ігор Березюк паралельно займається низкою цікавих справ: живопис, скульптура, поезія, пісні, волонтерство, концертна діялність. «Так слово дилетант повністю відповідає колу моїх інтересів та занять. Це поняття має італійське походження і в перекладі на українську означає «приємно». Тобто, я займаюсь тим, що мені до снаги, до душі. Нині я маю честь спілкуватися й дарувати свою творчість українським захисникам, котрі воюють на Сході», - розповідає Ігор Березюк.
Під час концерту у філармонії прозвучали авторські пісні та поетичні рядки, які наповнені всеосяжною енергетикою любові, бажанням зробити цей світ добрішим, а значить хоч на мить досконалішим.



Наступна зустріч сум'ян з творчістю Ігоря Березюка відбудеться 9 лютого о 17 годині в Сумській муніципальній галереї.
Відомий бард презентуватиме нову програму «ВСЕСВІТ МАЙСТРА». Його виступ буде проілюстрований відеорядом із зображеннями скульптур, живописних картин та іншими зразками творчості автора.
Ігор Березюк щиро запрошує сум'ян прийти на творчу зустріч й долучитися до збору коштів для благодійної допомоги нашим мужнім захисникам, які зараз, у зимову холоднечу, боронять кордони української держави від російського агресора.

57
Комментариев
0
Просмотров
5058
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.