У Сумах відбувся Фестиваль пива та закусок

Анастасія Літвіненко 01 августа 2019 в 15:55
27 та 28 липня в Сумах на стадіоні «Ювілейний» в TribunaPark  вперше відбувся незвичайний Фестиваль пива та закусок. На ньому було представлено 30 сортів пива різних марок та 50 видів закусок до нього від різних ресторанів та пивоварень міста.

В ході заходу були  проведені лекції, присвячені даному напою, під час яких кожний міг продегустувати його. Також були представлені різні тематичні фотозони. Крім того, відбувся турнір по армреслінгу серед професіоналів в категорії «професіонал» і серед любителів, які мали можливість, зареєструвавшись потрапити на даний турнір в категорії  «любитель». До того ж кожний міг відпочити в лаундж зоні. Для діточок працювали аніматори, які розважали їх. Проводились конкурси, головним атрибутом яких було пиво, а на переможців  чекали  призи. Всі охочі також мали можливість зробити собі артгрим за допомогою професійного художника. А  ще проходили чемпіонати по іграм Mortal Kombat & FIFA 2019 та турнір по Beer Pong. Увазі глядачів були представлені виступи відомих музичних гуртів, а також ходулістів і ростових фігур та  яскраве фаєр-шоу і багато іншого. 

Загалом фестиваль подарував гарний настрій та приємні емоції сумчанам та гостям міста, які змогли  цікаво та святково провести  свій час за помірну ціну.

Михайло Гринь, співвласник Tribuna Park: 
«Головною ідеєю заходу є донести до відвідувачів культуру  пивоваріння, розповісти їм про те, що пиво може бути крафтовим, якісним, без вживання шкідливих домішок і його можна виготовляти в рамках маленького виробництва. А ще ми хочемо показати, що вулична їжа може бути цікавою і дуже смачною. Сам фестиваль  проходить на Tribuna Park,  який виступив його організатором та позиціонує себе, як платформа для фестивалів. На цьому заході буде багато інтерактивних зон, як для дітей, так і дорослих, будуть проводитись змагання із футбол фану: це – футбол один на один, це і – турнір з армреслінгу та багато іншого. В такому форматі фестиваль проходить вперше, ми хочемо подивитися на результати і чи буде він цікавим людям. Підготовка до цього йшла декілька тижнів. Насамперед він сподобається аудиторії 18+ різноманітністю їжі і напоїв, а ще, як я вже зазначив, буде дуже багато конкурсів, на переможців яких чекають сертифікати від спонсорів + буде  відомий гурт «Гражданин Топинамбур», а також своїми виступами присутніх порадують сумські музичні колективи».

49
Комментариев
0
Просмотров
12335
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.