У Сумах працює виставка «Ух ти!»

Елена Шевченко 16 октября 2018 в 12:43
У гостинному фойє Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки розгорнулась виставка із енергійною назвою «Ух ти!». В експозиції представлені чаруючі природні ландшафти, гірські краєвиди та цікаві фото-сюжети за участю юних абалакІвців. Поряд з досвідченими фотомайстрами (Вікторією ТИМОШЕНКО, Вірою ПАНЕНКО) свої світлини представили діти-фотолюбителі. Експозиція виставки чудово оформлена, фото логічно розміщені, згідно жанрів і тематики. Загалом усі роботи сприймаються, як фото-стрічка. Яскраві зображення величних гірських схилів та вершин, крихітної комашки, мережева квітів, чудернацьких сплетінь коріння дерев – дають можливість помилуватися неповторністю навколишнього світу та спонукають до роздумів про беззахисність, скороминучість природної краси. Крокуючи від фото до фото, дійсно хочеться затамувати подих та вигукнути «Ух ти!», подякувавши авторам за їх гарні фотороботи.



Творчий експозиційний задум втілили низка сумських закладів: CОО національної спілка фотохудожників України, КЗ Палац для дітей та юнацтва, міський центр науково-технічної творчості молоді, обласна універсальна наукова бібліотека, фотостудія «МИ», клуб альпіністів «Абалаківець», фотоклуб «Імпульс».



Єдине побажання до організаторів: цікаво було під кожним фото прочитати не лише імена їхніх творців, а й авторські підписи та географію місць зйомок.

Виставка триватиме до 23 жовтня за адресою вул. Героїв Сумщини, 10. Понеділок – четвер з 9-00 до 19-00, п’ятниця – неділя з 9-00 до 17-00.
55
Комментариев
0
Просмотров
1970
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.