«Світайлики» Cвітлани Качуровської ожили у Сумах (Фото)

ВС 12 июня 2019 в 17:10
11 червня відвідувачі Сумської міської галереї мали змогу зануритися у дитинство та зачаруватися маленькими Світайликами на полотнах Світлани Качуровської

На виставці представлені ілюстрації нової дитячої книжки «Світайлики», яка скоро вийде у світ. Авторка розповіла, що Світайлики - це такі фантастичні створіння, які допомагають прокидатися зранку і вмивають личка росою. Художниця додала, що вони живуть у кожному з нас і порекомендувала батькам більше фантазувати, щоб краще знаходити спільну мову із своїми дітками.



Окрім власних, Світлана проілюструвала 6 дитячих книжок. Також вона пише вірші та музику, грає на гітарі, шиє та моделює унікальний одяг, має авторську програму на телебаченні та влаштовує майстер класи із олійного живопису для дітей та дорослих.



Світлана подякувала своїм помічникам-світайликам, які підтримували її весь час і допомагали втілити задуми у реальність. Це чоловік та син ілюстраторки, а також письменниця Анна Коршунова, продюсерка UA:Суми Оксана Кириленко, президент клубу авторської пісні «Булат» Ігор Добровольський.



На останок Світлана Качуровська заспівала колискову «Гарбузовий сон», яка увійшла до першої книжки авторки – «Засинайлики» разом із дітьми.

Окрім власне експозиції, на виставці також можна переглянути книжку "Засинайлики" і листівки з ілюстраціями до неї.



У захваті від виставки були не тільки маленькі відвідувачі, а й їхні батьки, які захоплено розглядати кожну ілюстрацію.

Для тих, хто не встиг побувати на відкритті, виставка триватиме до 23 червня.

Каріна ПАНІКАР
Фото автора

 
47
Комментариев
0
Просмотров
7842
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.