Сумська поетеса Людмила Ромен запрошує на літературно-мистецьке свято «Сонцестояння любові»

ВС 20 февраля 2019 в 17:00
У Сумській обласній філармонії 21 ЛЮТОГО о 14-00 відбудеться творча зустріч із нашою талановитою землячкою Людмилою РОМЕН.
Вона – поетеса, композитор, член Національної спілки письменників України та Асоціації діячів естрадного мистецтва України. У новій мистецькій програмі «Сонцестояння любові» прозвучать твори в авторському виконання Людмили Ромен.

В концерті також візьмуть участь заслужений артист України Леонід МАТВІЄНКО, Лауреат всеукраїнських конкурсів читців Ольга БАНИТЮК, лауреат міжнародних конкурсів композиторів пісенного жанру Людмила ПАСТУШЕНКО. Чудовою окрасою свята стане виступ зразкового художнього колективу дитячого музичного театру «ДЗВІНОЧОК» (Палац для дітей та юнацтва).

Тож, шановні сум'яни та гості міста завітайте на зустріч з поезією, музикою, мистецтвом, яке оспівує кохання! Людмила Ромен та її колеги-митці щиро запрошують усіх шанувальників прекрасного до діалогу про найсокровеннішє, про почуття, сенс буття й «душевні пориви у вирій спогадів про майбутнє кохання».

Чекаємо на Вас 21 ЛЮТОГО о 14-00 у Сумській обласній філармонії, де відбудеться літературно-мистецьке свято «Сонцестояння любові».
ВХІД ВІЛЬНИЙ.




51
Комментариев
0
Просмотров
2505
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.