Поетичний вечір-спогад "Віра" Вікторії КАЛАШНІКОВОЇ пройшов у Сумах (Фото)

Наташа Акулова 30 января 2017 в 17:20
Плани провести незвичайний літературний перформанс, на якому свої вірші зможе продекламувати вже багатьом відома молода сумська поетеса Вікторія Калашнікова, з'явилися ще влітку.



І ось минулого п'ятничного вечора у затишній атмосфері "Студія 18" усі бажаючі могли, затамувавши подих, насолодитися сучасною поезією. Вечір мав назву "Віра", бо Вікторія планувала зробити акцент на таких поняттях, як "життя", "людина" і "віра". "Життя вірить нам, і ми повинні вірити життю," - стверджує поетеса.



"...У кишені фотокартки: ця - колись, ця - зараз, ця завжди..." - лунали після тихої мелодії філософські рядки. Особливої неповторності цьому виступу надала також майстерна акторська гра Вікторії. Дівчина не просто сиділа на кріслі й читала вірші, а, декламуючи їх, вживалася в образ ліричного героя так, що рвала папір, тупала, кружляла, гралася із шарфом і білими квітами, вела діалоги із записаним і лунавшим із колонки голосом, дмухала на свічки... До того ж поезію можна було почути на чотирьох мовах: українська, російська, англійська і французька.

Ольга Бражник, поетеса: "Это было кино, стильное и лёгкое, трепетное и содержательное... Трудно вернуться в реальность, да и она уже не будет прежней!"

Вікторія вже неодноразово у своїх виступах приділяла увагу образу Жінки, і цього разу назву вечора-спогаду доповнює фраза: "Коли відкрили Сонячну систему, жінка залишалась таємницею...". У віршах, рядки яких, ніби хвилі, торкалися і відступали від слухачів, тягнучи за собою, особливо запам'ятовується і асоціюється з жіночою загадкою морська тематика. "Я - рыба, внутри меня море, во мне корабли и крушенья..." - декламувала поетеса.



Досьє
Вікторія Калашникова
24 роки
Сумська поетесса і фотомодель
Закінчила СумДПУ ім. А.С. Макаренко
Член літературної студії "Орфей", співавтор проектів "Муніципальна пошта кохання", "Ті, що від Єви", "XXI вічність", учасниця театральної студії "Відкрий актора у собі".
 
50
Комментариев
0
Просмотров
1650
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.